17 Eylül 2009 Perşembe

State Of Play (2009)

Nisan 2009'da Türkiye'de gösterime girmiş bir film olan State of Play'i izledim. Henüz film bitmiş değil. Blog ruhuna uygun olarak ara verip yazıyorum..Zaten filmde blogların Amerika'da ne kadar etkin olduğunu anlıyorsunuz.

Her yere girip çıkabilen bir gazeteci Russel Crowe. Tanımadığı kimse yok gibi. İki ölü, bir ağır yaralı'lı çıkmazı aydınlatmaya çalışıyor. Konu, Amerika'nın askeri operasyonları özel şirketlere devretmesiyle birlikte ortaya çıkan devasa pastanın bölüşüm kavgası diyebiliriz. Ben Affleck sektördeki en büyük şirketi sorgulayan bir komisyonun içinde. Metro'da komisyon başkanı öldürülüyor..Basın intihar olarak bahsediyor olaydan. Akıcı bir film. İkinci yarısı bitince bu yazıyı yeniden düzenlerim. Hikayenin sonunda yaşayan kimse kalmayacak gibi görünüyor..

DEVAM: Anlattığı konu olarak önemli, hikayenin anlatılma tarzı nedeniyle de vasat bulduğum bir film. Beklenmeyen sonlar kategorisine konabilir. Fakat Olağan Şüpheliler'in şaşırtıcı sonunun yanına bile yaklaşamıyor. Zaman sıkıntısı çekmiyorsanız izlenebilir:)


Takip Et

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2015 Seyred™ is a registered trademark.

Designed by Seyred. Hosted on Blogger Platform.